Overzicht van Kaspersky VPN

Met Kaspersky Secure Connection (hierna 'Kaspersky VPN' genoemd) verberg je je echte locatie en versleutel je alle gegevens die je Mac verstuurt en ontvangt. Je kunt Kaspersky VPN installeren op desktopcomputers, laptops en mobiele apparaten met Microsoft® Windows®, macOS, Android™ of iOS™. Je kunt Kaspersky VPN gebruiken voor verschillende soorten netwerkverbindingen, zoals wifiverbindingen, lokale internetverbindingen of verbindingen via USB-modems.

Opmerking: informatie over functies van en verbeteringen aan de huidige en oudere versies van het programma is nu ook in de App Store te vinden.

Bescherm je privacy op het internet

Openbare wifinetwerken zijn mogelijk onvoldoende beveiligd als deze bijvoorbeeld een kwetsbaar versleutelingsprotocol gebruiken. Kaspersky VPN maakt een versleutelde, beveiligde verbinding met websites die je bezoekt zodat hackers je versleutelde gegevens niet kunnen onderscheppen.

Kies de optimale route naar websites die je bezoekt

Wanneer je Kaspersky VPN gebruikt, kun je een VPN-server selecteren waardoor het op internet lijkt alsof je een bezoeker uit een ander land bent. Je kan de inhoud bekijken ongeacht de regionale beperkingen.

Laat Kaspersky VPN onbeveiligde verbindingen automatisch beveiligen

Je kunt instellen dat het programma VPN automatisch moet inschakelen als je verbinding maakt met onbeveiligde wifinetwerken.

Een verbinding automatisch beveiligen met Kaspersky VPN

Je kunt instellen dat het programma VPN automatisch moet inschakelen wanneer je Mac opstart.

Gegevens beschermen als de beveiligde verbinding wordt verbroken

Je kunt Kill Switch gebruiken om de internetverbinding automatisch te verbreken als de VPN-verbinding wegvalt.

Raadpleeg ook

Een VPN-server selecteren

Verbinding met een onbeveiligd wifinetwerk beveiligen

VPN-verbinding activeren

Gegevens beschermen als de beveiligde verbinding wordt verbroken